ADD SOME TEXT THROUGH CUSTOMIZER

Körhinta, Cukorka, Dodzsem, Esküvő

Rengeteg felgyülemlett ötletünket időről-időre kreatív fotózásba fojtjuk. Múlt hétvégén sem történt másképpen. Pár hetes intenzív szervezés után megvalósítottuk a már régóta vágyott vidámparkos és romkocsmás fotózásunkat.

Már reggel 8 órakor megkezdődtek a munkálatok a Jankovics Vidámpark melletti réten. Természetesen – az esőt ígérő előrejelzések ellenére – egy nagyon meleg, nyári napot fogtunk ki, verőfényes napsütéssel, 28 fokkal. Nem győztük vadászni az árnyékot, próbáltuk modelljeinket és a Kávé Házi Cukrászda és Tündér Pékség által direkt a fotózásra készített színes, krémes és csokis muffinokat távol tartani a tűző naptól.

Alkalmazkodnunk kellett a nomád körülményekhez, így családi installációs csapatunk – Kőszegi Edith és Iván – segítségével „kreatív”, rendkívül egyszerű, de nagyszerű:-) öltözőt, büfét és sminkes-fodrász sarkot állítottunk a semmi közepén, a dodzsem közelében. Hamarosan Páli Szilvia, a Ravia Couture egyik tulajdonosa is megérkezett a gyönyörű menyasszonyi ruhákkal, majd fotósunk, Katona Laci is befutott. Szilvi beköltöztette a ruhákat a mezei öltözőbe, Laci pedig felmérte a terepet és lassan megkezdődött a munka.

Az első „modell” ez a muffin állvány volt, rajta 45 darab színes, vidámparki hangulathoz illő muffinnal.

muffin-allvany3

Ez idő alatt Szilvia felöltöztette első menyasszonyunkat, Adriennt

menyasszony-oltoztetes

…és fodrász- sminkesünk, Kőszegi Barbara – aki hihetetlen tempóban gyártotta egész nap a szebbnél szebb alkotásokat – elvégezte az utolsó simításokat és már kezdődhetett is a móka!

smink-haj-eskuvo
Mindig az a célunk, hogy kedvet csináljunk nektek a különleges témákhoz és bátorságot adjunk ahhoz, hogy merjétek bevállalni az eleinte talán extrémnek tűnő ötleteket esküvőtök tervezésekor. Elvégre a cél az, hogy minél emlékezetesebb, vidámabb és izgalmasabb legyen ez a nagy nap, számotokra és a násznép számára is.

Természetesen egy esküvő mindig megható, ünnepélyes, várakozással teli, szórakoztató, maradandó emlék és még sorolhatnám….na, de mi történik akkor, amikor a vendégek kapnak egy különleges meghívót egy olyan buliba, ami csupa vidámságot, különlegességet és izgalmat ígér? Arról már egyszer írtunk, hogy hogyan tudunk nektek vidámparki hangulatot varázsolni esküvőtök körül, de most meg is valósítottuk ezt azért, hogy lássátok ez nem csak egy amerikai álom!

Rengeteg lehetőség van itthon is arra, hogy az addig látott legkülönlegesebb napot szervezzük meg nektek. Ne higgyétek, hogy egy ilyen esküvőnek feltétlenül megfizethetetlennek kell lennie. Nem szükséges kibérelni a nagy Vidámparkot ahhoz, hogy egy ilyen témájú rendezvényt szervezzünk. Legjobb, ha találtunk egy nagy szabad területet – akár egy vidéki tanyát – és ott rendezzük be a mi kis álombirodalmunkat az esküvő napjára. Csak egy sátorra lesz szükségünk a vacsora idejére, rengeteg színes fényre és lampionokra,  kiegészítőnek pedig kedvünk szerint válogathatjuk össze a vidám elemeket, amiket manapság több vándor vidámpark is kínál.

Mi a Jankovics Vidámparkot kértük meg, hogy segítsen nektek megmutatni milyen hangulatot lehet teremteni néhány egyszerű játék bevonásával. Szerintünk a dodzsdem, céllövölde és a körhinta elengedhetetlen kellékei egy vidámpark témájú esküvőnek, így ezeket használtuk fel, de természetesen ti bárhogyan variálhatjátok ezeket az örök gyerekeknek való, hangulatteremtő játékokat.

vidampark-eskuvo-montazs4

Na, de visszatérve a mi kis fotózásunkhoz:

Hamarosan Ceci vattacukrot idéző haja is elkészült, majd a fátyol is felkerült rá Szilvia segítségével.

vattacukor-haj

A fiúk, Márk és Tamás is felkészültek a bevetésre Barbara segítségével.

volegenyek
vidampark-eskuvo-montazs8

vidampark-eskuvo-montazs5
Modelljeink – Adrienn, Andi és Cecília – örömmel viselték a Ravia Couture által készített csodálatos, kézműves menyasszonyi ruhákat, amik nagyon illettek a hely szelleméhez és persze belopták magukat mindannyiunk szívébe. A képekből is jól látszik, hogy nem kell félni a színektől és a nem hétköznapi formáktól, mert az elsőre kicsit merésznek vagy nem hagyományosnak érzett vonalak, árnyalatok és kiegészítők végül harmonikus egységgé állnak össze.

vidampark-menyasszony8

Tovább fokoztuk a hatást néhány nagyon egyszerű és nem utolsó sorban olcsó kellék segítségével. Nagyon vicces és emlékezetes képeket készíthetünk néhány ál-bajusz, ál-szemüveg, lufi, nyalóka, szélforgó segítségével. Az a jó ezekkel a kis apróságokkal, hogy nem csak az ifjú pár fotózásakor tesznek jó szolgálatot, hanem később a buli alatt a násznép is szívesebben pózol a fotósoknak, ha van mit kezdenie a kezeivel, így elkerülhetők a szokványos, feszengős képek a vendégseregről.

vidampark-eskuvo-montazs1

A manapság olyan divatos buborékfújó is tökéletesen illeszkedik a környezetbe:

buborek-menyasszony

A vidámpark színes, festett képei, falai ideális hátteret biztosítanak egy extrém fotózáshoz, így nem kell más helyszínt keresni az esküvő előtti képek elkészítéséhez, mert minden ott van helyben!

Ja, és a cipőt nyugodtan le is veheti a menyasszony, ezen már végképp senki sem fog meglepődni.:-)

vidampark-menyasszony4

Persze az is nagyon jól mutat , ha a ruhához tökéletesen passzoló tűsarkú is kéznél van…

Mi más lehetne a dekoráció a sok színes kiegészítő mellett, mint egy „Candy Bar”, ahová rengeteg cukorkát, nyalókát, sütiket, szörpöket tehetünk fel. Illik ide a popcorn és a vattacukor is. Természetesen ez a Süti és Cukorka Bár nem csak dekorációként szolgál, hanem egyben a vacsora utáni desszert felszolgálását is leegyszerűsíti.

Ez az asztal garantáltan a leglátogatottabb hely lesz….a koktél bár és a dodzsem mellett:-)

vidampark-eskuvo-montazs6

…és mindenki kedvence, a fagyi sem maradhat el egy igazi cukros, vidámparkos esküvőről!

fagyi-eskuvoi-par

Nagyon szeretjük ezt a saját tervezésű nyalóka tartót! Praktikus, figyelemfelkeltő, önmagában is dekorációként szolgál és a köszönő ajándékok impozáns megjelenítésére is tökéletesen alkalmas.

nyalokatarto-eskuvo
A téma kimeríthetetlen, de a cikket nem írhatjuk a végtelenségig. Csak a képzelőerőtök szab határt egy vidámparkos esküvő megvalósításának.

Vigyázat, egy cukorkákkal, nyalókákkal, vattacukorral teli esküvőn elkerülhetetlen a jókedv és lehetetlen a fogyókúra betartása – ahogyan ezt gyönyörű, „Cukorka Ruhába” öltöztetett menyasszonyunk, Andi példája is mutatja!:-)

muffin-menyasszony

Reméljük, hogy sikerült mindenkit nyári, vidám hangulatba hoznunk ezzel a kis összeállítással. Szívesen látjuk véleményeiteket, hozzászólásaitokat, ötleteiteket a témához!

Szép nyarat mindenkinek!

Az Angyalok

U.I.: romkocsmás kalandjainkról is hamarosan olvashattok itt, az esküvői blogunkban!

One Comment