ADD SOME TEXT THROUGH CUSTOMIZER

Varázslatos esküvő, álomi helyszín

Az édesanya egyszer, régen varázslatos esküvőről álmodott…:

Csodás álom volt, minden olyan egyszerűen, magától értetődően történt. Könnyed ruhában sétált  az oltárhoz a gyönyörű lány, végig vőlegénye szemébe nézett. A nap ragyogott rájuk, a lány kezében mezőről szakított virág, valaki egy dalt dúdolt…”

valahogy így mesélte és hozzátette:  “…ma minden úgy lesz jó, ahogy lesz. Ma megy férjhez az egyetlen lányom.”

Aztán, immár a valóságban, a lány lassan elindult – épp úgy, mint abban a régi álomban – hogy aztán örökre, nagyon boldog legyen.

Mindegy, hogy mennyi esküvő áll mögöttünk, mindig újra és újra meghatódunk, amikor egy családtag ilyen bensőséges gondolatot oszt meg velünk. Andi és Dani esküvőjét már régóta vártuk. Régóta úgy éreztük, hogy több van köztünk, mint egyszerű szervező/dekoratőr – megrendelő kapcsolat. Persze ez a legtöbbször mindig így alakul. De valahogy náluk nagyon szorossá vált ez a szál. Könnyű volt azonosulni azzal, amit elképzeltek és a tervezés minden részét élveztük, mert a dekoráció és a az esküvő összes eleme nagyon közel állt ahhoz, ahogyan mi is érzünk.

Nagyon szeretjük a családias hangulatú, egyszerű, de nagyszerű, rusztikus és mégis elegáns esküvőket. Hát, most szombaton egy ilyenhez volt szerencsénk. Minden egyes részlet és résztvevő tökéletesen passzolt egymáshoz. Csodálatos helyszínen, hihetetlenül kedves és segítőkész vendéglátóink segítségével varázslatos esküvői dekorációt álmodhattunk és valósíthattunk meg  egy nagyon kedves és szeretetteljes párnak és családjuknak, barátaiknak.

Már múlt héten is írtam, hogy A&D esküvője csodásnak ígérkezik…de végül még annál is több lett. Egy igazi, varázslatos hangulatú esküvő kerekedett belőle. Köszönjük, hogy a részesei lehettünk!

 AndiDani

Helyszín:Walter Vendéglő, Perbál
Dekoráció: Made In Heaven
Esküvőszervezés: Made In Heaven