Valentin napi készülődés szerelmeseknek!

A Valentin nap ünneplése körül eléggé megoszlanak a vélemények. Bevallom, én sem vagyok az az ünneplős típus, de gondolatban minden évben megjelenik egy különleges dekoráció erre az alkalomra a fejemben. Ilyenkor részletesen elképzelem, hogyan varázsolnám piros, fehér vagy rózsaszín kiegészítőkkel izgalmassá a lakást, milyen színes muffinokat, sütiket, tortákat készítenék és persze a többi részletet sem felejtem ki…Aztán a végén, amikor már fejben megvan a tökéletes kép, elégedetten nem csinálok semmit:-)

Idén is megjelent előttem egy stílus, amit nagyon szerettem volna megosztani veletek, főleg azért, mert ez akár egy esküvői témának is tökéletes lenne.

Így találtam rá ezekre a képekre a http://greenweddingshoes.com oldalon.

Jó ráhangolódást és készülődést azoknak, akik izgatottan készülnek a szerelmesek napjára!

Valentin napi készülődés 1

Valentin napi készülődés 2

Valentin napi készülődés 3

Valentin napi készülődés 4

Valentin napi készülődés 5

Forrás: http://greenweddingshoes.com

Made In Heaven

AZ ANGYALOK

Rendhagyó, kihívásokkal teli esküvők és rendezvények szervezésével foglalkozunk, nem tehetünk róla, ez a szenvedélyünk.

Hiszünk az angyalok erejében, szeretjük a repülést, a hangulatos kávézókat, a varázslatos helyszíneket, a különleges kiegészítőket, na és a Vanilla Latte-t a Starbucks-ban.

Mindketten imádjuk a gyönyörű virágokat, az egyedi dekorációkat, hiszünk a nem mindennapi témájú esküvők erejében. Erre számíthatnak a mi menyasszonyaink és vőlegényeink.

Ha többet szeretnél tudni Rólunk, olvasd el az Angyalaitok oldalt!