ADD SOME TEXT THROUGH CUSTOMIZER

„Szimpla” romkocsma esküvő – kizárólag extrém olvasóinknak!

Szóval az úgy volt, hogy a vidámpark után, a 30 fokos forróságban kis csapatunk megcélozta a Szimpla Kertet. Kész felüdülés volt „beköltözni” ebbe a belvárosi romkocsmába, ami természetesen egyik személyes kedvencem. Bevallom, világosban még sosem jártam itt, így amerre csak néztem mindig újabb és újabb érdekességeket, témákat fedeztem fel. Így volt ezzel Laci is, aki nem győzte fotózni a lányokat a helyszín különböző pontjain.

A mi lelki szemeink előtt pedig jöttek-mentek a képek, ötletek, hogy mennyi mindent lehet kihozni egy kocsma témájú esküvőből is, még akkor is, ha ez egy nagyon extrém és a legtöbb párnak – a rokonok előtt – kevésbé vállalható helyszínnek tűnik…de ti már ismertek minket és tudjátok, hogy mi ezt nem így gondoljuk!:-)

Annyi különleges és színvonalas romkocsma van Budapesten, hogy nyugodtan lehet válogatni. Aki semmi másra nem vágyik, csak arra, hogy egy igazán nagy, laza bulit tartson, annak javasoljuk, hogy ezt az opciót is fontolja meg. Szerintem túl sokat nem kell magyarázni, a képek magukért beszélnek.

A dekorációt itt sem kell túlzásba vinni, mert a hely már önmagában is tökéletes, mégis be lehet csempészni rengeteg ide illő, apró, érdekes ötletet és a humor kötelező!

Kedves Menyasszonyok! Véletlenül se gondoljátok, hogy egy ilyen helyre nem illik az általatok elképzelt álomruha! Sőt, én azt mondom, hogy a nagy kontraszt miatt sokkal feltűnőbb egy szép, nőies, esküvői ruha ebben a környezetben, mint egy elegáns szálloda szokványos báltermében.

A Ravia Couture itt is kitett magáért és menyasszonyainkat a hely szelleméhez illő ruhákba öltöztette, hogy ti is láthassátok a hatást.

kocsma-menyasszony2

Egy kissé nekünk is elszabadult a fantáziánk, amikor megtudtuk, hogy egy ilyen hálás fotózást szervezhetünk.

Néhány gondoltunkat – a rengeteg közül – képekbe foglaljuk nektek.

kocsma-eskuvo-montazs1

kocsma-menyasszony17
kocsma-eskuvo-montazs4
kocsma-eskuvo-montazs3
kocsma-eskuvo-montazs2

A helyzet az, hogy mi nagyon jól szórakoztunk ezen az egész napos fotózáson, a rengeteg készülődés, a több helyszín, a tűző napsütés és a feszített tempó ellenére.

Reméljük, hogy nektek is tetszett ez a kis ízelítő és bátorságot, ötleteket, inspirációt tudtok meríteni belőle.

Addig is jó álmodozást kívánunk nektek leendő esküvőtök témájának kiválasztásához!:-)

csapat

 

Adri