„Szimpla” romkocsma esküvő – kizárólag extrém olvasóinknak!

Szóval az úgy volt, hogy a vidámpark után, a 30 fokos forróságban kis csapatunk megcélozta a Szimpla Kertet. Kész felüdülés volt „beköltözni” ebbe a belvárosi romkocsmába, ami természetesen egyik személyes kedvencem. Bevallom, világosban még sosem jártam itt, így amerre csak néztem mindig újabb és újabb érdekességeket, témákat fedeztem fel. Így volt ezzel Laci is, aki nem győzte fotózni a lányokat a helyszín különböző pontjain.

A mi lelki szemeink előtt pedig jöttek-mentek a képek, ötletek, hogy mennyi mindent lehet kihozni egy kocsma témájú esküvőből is, még akkor is, ha ez egy nagyon extrém és a legtöbb párnak – a rokonok előtt – kevésbé vállalható helyszínnek tűnik…de ti már ismertek minket és tudjátok, hogy mi ezt nem így gondoljuk!:-)

Annyi különleges és színvonalas romkocsma van Budapesten, hogy nyugodtan lehet válogatni. Aki semmi másra nem vágyik, csak arra, hogy egy igazán nagy, laza bulit tartson, annak javasoljuk, hogy ezt az opciót is fontolja meg. Szerintem túl sokat nem kell magyarázni, a képek magukért beszélnek.

A dekorációt itt sem kell túlzásba vinni, mert a hely már önmagában is tökéletes, mégis be lehet csempészni rengeteg ide illő, apró, érdekes ötletet és a humor kötelező!

Kedves Menyasszonyok! Véletlenül se gondoljátok, hogy egy ilyen helyre nem illik az általatok elképzelt álomruha! Sőt, én azt mondom, hogy a nagy kontraszt miatt sokkal feltűnőbb egy szép, nőies, esküvői ruha ebben a környezetben, mint egy elegáns szálloda szokványos báltermében.

A Ravia Couture itt is kitett magáért és menyasszonyainkat a hely szelleméhez illő ruhákba öltöztette, hogy ti is láthassátok a hatást.

kocsma-menyasszony2

Egy kissé nekünk is elszabadult a fantáziánk, amikor megtudtuk, hogy egy ilyen hálás fotózást szervezhetünk.

Néhány gondoltunkat – a rengeteg közül – képekbe foglaljuk nektek.

kocsma-eskuvo-montazs1

kocsma-menyasszony17

kocsma-eskuvo-montazs4

kocsma-eskuvo-montazs3

kocsma-eskuvo-montazs2

A helyzet az, hogy mi nagyon jól szórakoztunk ezen az egész napos fotózáson, a rengeteg készülődés, a több helyszín, a tűző napsütés és a feszített tempó ellenére.

Reméljük, hogy nektek is tetszett ez a kis ízelítő és bátorságot, ötleteket, inspirációt tudtok meríteni belőle.

A fotózásról további képeket Galériánkban találtok.

Addig is jó álmodozást kívánunk nektek leendő esküvőtök témájának kiválasztásához!:-)

csapat

Nálunk mindig az a cél, hogy a rendezvény minden résztvevője jól érezze magát, legyen az esküvő, családi esemény, céges buli vagy akár egy fotózás.

Álljon itt néhány vélemény a résztvevőktől:

„…a mennyben éreztük magunkat…:-). Modellként is igazi élmény volt a fotózás Made in Heaven módra…Különleges ruhák, gyönyörű sminkek, frizurák, ötletes helyszínek, színes kiegészítők és egy lelkes, összehangolt kis csapat, akik mindent megtettek azért , hogy mi  – „ál”menyasszonyok – is jól érezzük magunkat a fotózáson.
Én még egyszer köszönöm az élményt…:-). Abban biztos vagyok, ha egyszer sor kerül a NAGY  napomra, tudom kihez forduljak bizalommal…már a ruhapróbán is ráéreztetek az egyéniségemhez illő ruhákhoz…nyugodt szívvel ajánlom az Angyalokat minden kezdő menyasszonynak:-)

Cecília


„Sziasztok! Nekem nagyon tetszett az egész fotózás, nagyon hangulatos volt, jó társasággal, szép lányokkal. Újra szerelmes lettem az új feleségembe, tehát csak csupa-csupa jót tudok írni. Remélem a képek is hasonlóan jól fognak sikerülni, mint amennyi energiát belefektettünk……. sok puszi mindenkinek!

Márk


„Sziasztok Kedves Csapat! Nagyon köszönjük még egyszer a “munkát”:-) és emellett a sok törődést. Van aki új barátra tett szert (nekem pl. fix Starbucks társam alakult:-) és van aki model book-ját erősíti. A képeket nagyon várjuk, a hajat és sminket pedig külön ezúton megdicsérném! Köszönettel:

Andi
a rövid cukorka menyasszonyi ruhát bevállalt modell;-)”


,,Nagyszerűen éreztem magam a fotózáson, hiszen a hangulat biztosított volt a Made in Heaven szervezésében. Fura volt, hogy a modelleket megterített asztalok, üdítők, gyümölcsök, édességek és mosolygós, közvetlen emberek várták, nem egy vízzel vagy egy almával ,,szúrták ki a szemünket” egész nap. A tikkasztó meleg ellenére nevettünk, bohóckodtunk és persze dolgoztunk is és csodálhattuk a lányok meseszép ruháit.

Remélem, még dolgozhatok a Made in Heaven csapatával! Esküvőre fel! 🙂

Tamás


Köszönjük a lehetőséget, és a gondoskodást! Azt hittem sokkal unalmasabb részek is lesznek, nem véletlenül vittem tanulnivalót, ám szerencsére nem volt ilyen, mert jól beosztottátok az időnket.

Adri

Made In Heaven

AZ ANGYALOK

Rendhagyó, kihívásokkal teli esküvők és rendezvények szervezésével foglalkozunk, nem tehetünk róla, ez a szenvedélyünk.

Hiszünk az angyalok erejében, szeretjük a repülést, a hangulatos kávézókat, a varázslatos helyszíneket, a különleges kiegészítőket, na és a Vanilla Latte-t a Starbucks-ban.

Mindketten imádjuk a gyönyörű virágokat, az egyedi dekorációkat, hiszünk a nem mindennapi témájú esküvők erejében. Erre számíthatnak a mi menyasszonyaink és vőlegényeink.

Ha többet szeretnél tudni Rólunk, olvasd el az Angyalaitok oldalt!