Mert a tökéletes helyszín igenis létezik!

Amikor egy pár megérkezik hozzánk az első megbeszélésre, azonnal szóba kerül a helyszín kérdése. Mindenki a tökéleteset, stílusosat, pénztárcájának megfelelőt keresi, mi pedig azon vagyunk, hogy ezt megtaláljuk. Szinte halljuk azt a bizonyos „nagy követ”, ami akkor zuhan le, amikor végre véglegesítjük A Helyszínt. Innentől új időszámítás kezdődik; azaz jöhet a többi megoldásra váró feladat. De időzzünk el egy kicsit a helyszíneknél…

Mióta elindult a honlapunk, sokan kérdezitek, hogy hol készültek az oldalunkon látható hangulatos fényképek, ezért most mesélünk ezekről a „titkos” helyekről egy kicsit. Nos, úgy tűnik, hogy a képeken szereplő fiatalok számára, sikerült megtalálnunk a lehető legmegfelelőbb helyszínt. Azt hiszem, bátran mondhatjuk, hogy a fotózás napjáról mindannyian maradandó emlékeket őrzünk, amiket sosem fognunk elfelejteni. 

A képek egy része a romantikus stílusú, fővárostól nem messze található Öreg Tölgy Fogadó parkjában készültek, egy szokatlanul meleg, napfényes tavaszi napon. Fruzsival és Zsolttal vettük birtokba a kastély összes szegletét, zegzugát. Fontos volt, hogy jusson elegendő idő a fotózásra, hogy kellően fel tudjanak oldódni, és a lehető legtermészetesebb képek készülhessenek róluk.

A merész, rövid, Fruzsihoz igazán illő esküvői ruhának köszönhetően – melyet Földi Kinga készített – a menyasszony hamarosan már a harmatos fűben gázolt, és persze így rögtön megfelelő kelléknek bizonyult az autó csomagtartójából előkerült virágos gumicsizma is… Erre az extrém ötletre persze már vőlegényünk, Zsolt is felélénkült és fotósuk, Varga Dani instrukcióit követve alig győzték az egymás után jött ötleteket, beállításokat megörökíteni. Nagyszerű képek készültek az igazán mesés kis tavon, a csónakban ringatózva, vagy a gyönyörű pázsiton és a pompásan feldíszített esküvői díszasztalnál is.

gumicsizmas

Reméljük, hogy ezek a csodás képek nektek – esküvőre készülő pároknak – is azt sugallják, hogy álmodjatok bátran, mert léteznek a mesés helyszínek! A mi munkák lényege, hogy ráérezzünk, mire van szükségetek és addig kutassunk, amíg meg nem találjuk azt, amire vágytok. Jó példa erre ez a gyönyörű kastély, ami tökéletes hely azok számára, akik a nagy napot igazán eredeti és romantikus környezetben ünnepelnék. Azok sem csalódnak, akik egy eldugott, kellemes kis helyet keresnek az esküvő előtti pillanatok megörökítéséhez.

csonakazas

Ahogyan már máskor is említettük, az ördög a részletekben rejlik.  Egy ilyen romantikus, tóparti, angyali-esküvő esetén elmaradhatatlan kellék az a béka-kuruttyolás, ami itt Fruzsi és Zsolt fotózását is végigkísérte. Akik úgy döntenek, hogy ebben a kastélyparkban házasodnak, biztosra vehetik, hogy különleges szerenáddal köszöntik őket a tó lakói az „Igen” kimondásakor.

Kora délután sajnos búcsút kellett vennünk az elvarázsolt kastély lakóitól, mert a fotózás egy újabb különleges helyszínen folytatódott, a Budaörsi Repülőtéren. 

repuloteren