ADD SOME TEXT THROUGH CUSTOMIZER

Keresztelő, ahogy mi szeretjük

Feledhetetlen kora őszi keresztelőn voltam a minap. Azt mondják én voltam a „főszervező”, pedig nem is. Igazi közös, családi, baráti szervezkedés volt ez, ahol mindenki beleadott egy kicsit. Így lett  szokatlan és egyedi az ünneplés, mely minden résztvevő számára örök emlék marad.

Kinek másnak is jutott volna eszébe, hogy felbéreljen kicsi fia első bulijának megszervezésére, mint a fő-fő ötletelő Angyalnak. Persze most sem tagadta meg önmagát, az alap ötlet már a fejében volt és lassan jöttek a jobbnál jobb továbbiak is  – na jó, hát volt ideje nem mindennapi keresztelőjükön gondolkodni, legalább kilenc hónapig!

Meghitt, kedves, ünnepélyes, mégis laza, családi bulit szeretett volna. A lényeg, hogy tegyünk mindenki kedvére, süssünk-főzzünk finomakat, engedjük uralkodni a hely varázsát, na és kell néhány mesebeli kellék is, hogy egy életre feledhetetlen, rövidke – majd’ három napos-spirituális-keresztelőn ünnepelhessük a kis trónörököst. A helyszínnel készen állt: a rokonokat, barátokat Budapesttől nem messze, egy erdőszéli házikóban vártuk. Oda, ahová őket, szülőket kedves emlékek kötik.

Tényleg nem sok dolgom volt, már ami az előkészületeket illeti. Egyik beszélgetést követte a másik és hamar összeállt a kép.  Kedves kis meghívót kaptak a vendégek, amihez persze stílusosan hozzáillő címzett-, feladó-, boríték lezáró matrica és köszönőkártya is járt. Innen már csak egy lépés, tódultak az ötletek a kerti party dekorációjához  és elkészülhettek a saját tervezésű, csodás vendégajándékok is.

Ilyen egyszerű ez az egész!

Látjátok, egy keresztelő is lehet egyedi és megismételhetetlen! Csak kérjétek az Angyalok segítségét!

Na, ki akar most azonnal kisbabát?:-)

Linda

dekor2
keresztelo2
erdo