ADD SOME TEXT THROUGH CUSTOMIZER

Indul a Made In Heaven “Extrém és Különleges Esküvői Ötletek” sorozata!

Rengeteg az ötletünk, de kevés a bevállalós pár. Ezt gyakran hangoztatjuk, úgyhogy már biztosan hallottátok tőlünk. Annyi olyan esküvői téma van, amire, ha látnánk szinte mindannyian azt mondanánk: „Hű, egy ilyen esküvőt én is elfogadnék!” vagy akár „Egy ilyen esküvőn nagyon szívesen lennék vendég!”.

Na, de bevállalni, az már más ügy…pedig mi lenne sikeresebb egy nem hétköznapi, érdekes, különleges témánál, amire a vendégek már látatlanban is elmennének…és nem csak azért, mert úgy illik.

Valamiért itthon a párok inkább a már jól bevált, másoknál is megszokott esküvők mellett döntenek és nem elsősorban a költségvetés miatt. Persze a színekkel, dekorációval mindenki szeret variálni és van, aki egyedibb, rizikósabbnak tűnő helyszínt is bevállal és még néhány extrémebb ruha is akad. Számomra mégis sokszor úgy tűnik, hogy nekünk (a Made In Heaven angyalainak) eléggé őrült és a hétköznapitól merőben eltérő, stílszerűen mondva: „elszállt” ötleteink vannak, amihez nagy bátorság kell, hogy itthon valaki meg merje őket valósítani. Persze egy hagyományosabb esküvőben is rengeteg a kihívás és lehetőség, de hát mindenkinek vannak álmai…így vagyunk ezzel mi is.

Azért, hogy népszerűsítsük ezeket az „elszállt” gondolatokat, és minél többféle esküvői téma-ötletet adjunk olvasóinknak, új sorozatot indítunk oldalunkon.

Minden alkalommal képekkel illusztrált, izgalmas, rendhagyó esküvőkről számolunk majd be nektek, amihez szeretettel várjuk a hozzászólásokat, esetleg még ennél is őrültebb ötleteket (ha bárkinek akadna ilyen).

1. rész: Vidámparkos esküvő

2. rész: Repülős esküvő