Esküvő Robin Hood módra?

Január 3-án olvastuk ezt a hírt az Inforádió oldalán:

Esküvők lesznek a sherwoodi erdőben Robin Hood és Lady Marion módra

A középkori hűségű szertartásokhoz külön engedélyt igényelt és kapott egy szervező cég. Igény van a szolgáltatásra is, már jó néhány pár jelentkezett, de csak májusban lesz az első esküvő, amikor már teljes lombpompáját nyújtja hozzá a legendás erdő, a vendégek és az ifjú pár pedig nem fagy meg a természet ölén.

A lakodalmi menüben minden bizonnyal szerepel majd szarvassült, hacsak a pár és a násznép nem vegetáriánus, ami viszont nem illene Robin Hood “ételmódjához”.

Reméljük, hogy tudunk majd nektek képeket mutatni az első ilyen típusú esküvőkről érdekességképpen és gondolatébresztőnek egyaránt. Ha valakit ebből csak az erdei hangulat ihletett meg és lakodalmát egy erdei tisztás közepére álmodta meg, eláruljuk, hogy nekünk is vannak még titkos tartalékaink felfedezetlen, erdei helyszín ötletek terén:-)

Forrás: www.m.eb.com

Forrás: www.mirror.co.uk

Made In Heaven

AZ ANGYALOK

Rendhagyó, kihívásokkal teli esküvők és rendezvények szervezésével foglalkozunk, nem tehetünk róla, ez a szenvedélyünk.

Hiszünk az angyalok erejében, szeretjük a repülést, a hangulatos kávézókat, a varázslatos helyszíneket, a különleges kiegészítőket, na és a Vanilla Latte-t a Starbucks-ban.

Mindketten imádjuk a gyönyörű virágokat, az egyedi dekorációkat, hiszünk a nem mindennapi témájú esküvők erejében. Erre számíthatnak a mi menyasszonyaink és vőlegényeink.

Ha többet szeretnél tudni Rólunk, olvasd el az Angyalaitok oldalt!