ADD SOME TEXT THROUGH CUSTOMIZER

Esküvő “gyerekbarát módra”

Cuki gyerekek ünnepi ruhácskában egy esküvőn. Melyikünk ne csodálná meg, ahogy a szépséges koszorúslánykák és fiúk körülállják a menyasszonyt, vagy épp a szüleikbe kapaszkodva illegnek-billegnek a násznép között. Ők azok, akik számára igazán varázslatos egy esküvő…persze csak akkor, ha gondoskodunk arról, hogy ők is jól érezzék magukat a nagy forgatagban.

baba1

Rokonaink vagy barátaink pici gyermekei azok, akik talán mindenkinél jobban várják az esküvőt. Számolgatják a napokat és nyaggatják a szülőket: Anya, Apa! Mikor megyünk már???
Mi felnőttek meg – valljuk be – kicsit tartunk attól, hogy hogyan telik majd velük az este. A nagyobbacskák már részt vesznek a nászajándék kigondolásában, sőt örülnek, ha megkérik őket, hogy készítsenek valami személyeset.

A legjobban viszont akkor érzik magukat, ha nektek is – akik esküvőtökre készültök – eszetekbe jut, hogy bizony sokkal jobb lesz majd minden, ha róluk, a kisebbekről is gondoskodtok.

Ők készülnek nagyon, tegyétek meg ti is, hogy nem feledkeztek meg róluk!

Szervezőként mindig igyekszünk hasznos tanácsokkal, praktikus megoldásokkal segíteni abban, hogy az apró vendégek is jól érezzék magukat a nagy napon.  A dekoráció tervezése során is külön figyelünk arra, hogy a gyerek-barát esküvői kiegészítők, játékok minden esetben illeszkedjenek a tematikához vagy az elképzelt stílushoz.

gyerek esküvő

Az idei szezonban nagy örömünkre több olyan pár esküvőjét is szervezhettük és dekorálhattuk, ahol nem volt kérdés, hogy örömmel látják-e a nagy napon a piciket. Ők is a “fontos vendégek” közé tartoztak, róluk is külön kellett gondoskodnunk.

Dehát, hogyan is gondolhatták volna kedves párjaink másként, hiszen többen is gyermekükkel együtt házasodtak. Természetes volt számukra, hogy a kisdeddel a karjukon vonuljanak az oltár elé.

Különösen emlékezetes marad számomra Dorka és Oszkár, akik hihetetlen természetességgel, látható és folyton érzékelhető szeretettel vonták be kisfiúkat a nap eseményeibe. Megálmodtak egy olyan piknik-esküvőt, amely – és ezt be kell vallanom, csak az esküvőt követően vált világossá számomra – ennek a csöppségnek a lehető legjobb volt. Mert nekik talán ez volt a legfontosabb: hogy Ő, a Baba otthon és biztonságban érezze magát, mert tudták, hogy így lesznek Ők, a Szülők is nyugodtak, kiegyensúlyozottak és így tudják majd legjobban élvezni ezt gyönyörű napot.

Gondoskodó, simogató, családias légkört szerettek volna. Olyat, ahol észrevétlenül, sok apró kiegészítő között ők, családjuk, barátaik és azok gyerekei felszabadultan élvezhetik a délutánt. Felhagyva a formaságokkal, kötetlen, laza, a seregnyi gyerekvendégnek is kellemes és szórakoztató napot szerettek volna együtt átélni. Szerintünk sikerült. És ha a kicsi O. még nem is emlékszik majd erre a délutánra – hisz még túl aprócska hozzá – Anya és Apa biztosan sokszor mutogatja majd neki a fotókon, hogy hogyan is volt ő részese ennek a meghitt, különleges kerti és igazán gyerekbarát esküvőnek.


baba16

baba7