ADD SOME TEXT THROUGH CUSTOMIZER

Erdei Esküvők Angyali Segítséggel

Csodás élményben volt részünk a hétvégén az Esküvő Kiállítás és Vásáron. Bemutathattunk nektek egy olyan ajánlatot, amin immáron lassan 1 éve dolgoztunk közösen a Katlan Tóni Konyhájával és ami mindig is a szívünk (egyik:-) csücske volt.


Fotó: Csányi Anita / Énképeim

Évek óta nézegettük vágyakozva azokat az amerikai esküvőket, amiket az erdő mélyén tartanak, a legnagyobb nyugalom és békesség, madárcsicsergés közepén, mégis teljes kényelemben, minden szükséges infrastruktúrával ellátva. Nem adjuk fel a reményt, hogy egy napon még közünk lesz egy olyan épület, esetleg pajta felépítéséhez, felújításához, ahol mindez az adottság megvan. Inspirációnk a Roxbury Barn oldala volt, egyszerűen imádjuk azt a stílust, amit ők képviselnek.

Köztudott, hogy mi nem szoktunk visszaélni mások képeivel az oldalainkon. Ha valamit szeretnénk nektek megmutatni, de nincs még képünk róla, akkor inkább fotózunk magunknak. Most erre nem volt időnk és alkalmunk, viszont beleszerettünk ennek a gyönyörű, New York állambeli helynek a képeibe, különösen az alábbi fotóba. Írtunk hát nekik és reménykedtünk, hogy engedélyt kapunk a kép felhasználására, hogy megmutathassuk nektek a kiállításon, hogyan is képzeljük az igazi erdei esküvőt. A válasszal nem késlekedtek, egy nap alatt meg is kaptuk az engedélyt és hozzá a nagy méretű képet. Nagyon boldogok voltunk:-).


kiállítás plakát 

Itthon eddig egy ilyen esküvő megszervezése rengeteg utánajárást, időt, energiát stb. igényelt…ha egyáltalán sikerült összehozni minden feltételt úgy és abban az időpontban, ahogyan azt a pár megálmodta. Na, de mostantól ez megváltozik, mert összeállítottunk nektek egy olyan erdei esküvő csomagot, ami nehézséget levesz a vállatokról és az itthoni adottságoknak megfelelő maximális kényelmet nyújtja. Nektek csak annyi feladatotok marad, hogy kiválasszátok a legjobban tetsző helyszínt, a sátor típusát, a legfinomabb ételsort, az asztalokat, székeket és a dekoráció apró részleteit. Ennyire egyszerű a dolog:-).


Fotó: Csányi Anita / Énképeim

Egy szabadtéri esküvő során számos váratlan helyzet adódhat. A Katlan Tóni Konyhájának professzionalizmusa és sokéves tapasztalata segít minket abban, hogy tudjuk, bármilyen helyzet is adódna a rendezvény napján, az biztosan pillanatok alatt megoldódik, mert egyezik a filozófiánk, miszerint a lehetetlen nem létezik.

A csomagunk tartalmazza a sátor és eszközbérléstől kezdve a vendéglátáson át a dekorációig és még azon túl az ide kapcsolódó szervezési feladatokig mindent!

Az általunk javasolt helyszínek egy része a Pilisi Parkerdő Gödöllő környéki területén található, de amennyiben van kedvenc erdei tisztásotok, vagy akár a nagyi telke vidéken, egy bejárás alkalmával szívesen megnézzük, hogy alkalmas-e a terep az esküvő megrendezésére, aztán indulhat is a szervezés! Innentől minden a mi dolgunk.

Mi pedig ígérjük, megháláljuk, hogy a természet befogadott bennünket erre a napra: minden igyekezetünkkel óvjuk, védjük majd a zöldet, lehetőség szerint kerüljük a rendjét megzavaró eszközöket, berendezéseket és alapanyagok tekintetében is mindig törekszünk a természeteshez legközelebb állót választani.

Nagy szeretettel várjuk azokat a párokat, akik ilyen esküvőt álmodtak maguknak!

Az Angyalok:-)