ADD SOME TEXT THROUGH CUSTOMIZER

Elindult a Made In Heaven dekorációs műhelye!

Régi vágyunk teljesült azzal, hogy – most már hivatalosan is – megnyitottuk dekorációs műhelyünket! Különleges esküvők szervezésével indultunk, de ehhez mindig is hozzátartozott az, hogy olyan ötleteket, rendhagyó témákat álmodtunk meg, amihez néha a kellékek beszerzése nehézkes és költséges is volt. Bár egyre több szép, igényes és nem szokványos esküvői kellék kapható már itthon is, mégis vannak olyan dolgok, amik eddig megfizethetetlennek és elérhetetlennek tűntek. Vagy azért, mert nem is találtunk rá a forrásukra, vagy azért mert bár rátaláltunk, kedves megrendelőink pedig – jogosan – már nem tudták a költségvetésükbe illeszteni a külföldi beszerzés miatt keletkező többletköltséget.

Minden a székszoknyával kezdődött…rengeteg időt és energiát vett igénybe az, hogy napokig, hetekig kutattunk különleges, de mégis elegáns székszoknyák után, de sajnos a végeredmény mindig egy kompromisszumos megoldás lett, mert nem találtuk meg azt, amit lelki szemeinkkel láttunk és láttattunk a párokkal.

Így fogalmazódott meg a gondolat, hogy ha a székszoknya kínálat ennyire szegényes, akkor gyártsunk sajátot! Na, persze ez egy elég költséges vállalkozás, de muszáj, hogy legyen létjogosultsága, mert a tapasztalataink azt mutatják, hogy minden minket megkereső pár vágyik arra, hogy szép és különleges dekorációt varázsoljunk a nagy napjára, aminek elég meghatározó része a szék és a szoknya is.

Ahogyan készültek az első mintadarabok, úgy érkeztek a további ötletek. Így készült el a székszoknyához illő, stílusos, vászon evőeszköztartó és az ehhez illő, különböző méretű, befőttes üveg alapú mécses- és virágtartók.

A virtuális ötletládánk már dugig van megvalósítandó dolgokkal. Örömmel tervezünk újdonságokat és szabjuk személyre a már meglévőket is.