ADD SOME TEXT THROUGH CUSTOMIZER

Egy kis nyári nosztalgia

Akárhogy is nézem és bármennyire is nem akarom, véget ért az idei nyár és vele a forró, szinte már trópusi hőmérsékletű esküvők. Mostantól már biztosan nem kell aggódnunk azon, hogy hogyan hűsíti majd magát a vendégsereg, milyen gyorsan olvad majd a jég, mennyire lesznek jól behűtve a sörök, hol tudunk árnyékos, hűsölő helyeket kialakítani, hogy bírják majd a virágok a nagy meleget és utolsó pillanatban rendelt legyezőket sem gyártunk majd éjszakánként….legalábbis jövő nyárig biztosan nem:-).

Az egyik forró, nyári délutánon, amikor dekorációs cuccokkal megrakott, kis autómmal hazafelé száguldottam egy újabb jól sikerült esküvőről, elkapott egy érzés, amit nagyon megjegyeztem és akkor eldöntettem, hogy amint lesz időm, ezt le is írom. Azóta eltelt egy-két hónap, de az érzés még mindig élénken él bennem.

A hazafelé út mindig egy mini összegzés is. Ilyenkor a gondolataink és szívünk-lelkünk még tele van az előző nap és időszak élményeivel. Képek villognak a nagy napról, a dekoráció készítésének részleteiről, vicces, komoly, izgalmas és izzasztó pillanatokról. Hol elmosolyodok magamban, hol kicsit félve gondolok vissza az eseményekre, hol elérzékenyülök, hol pedig kimondottan a hideg ráz attól, hogy mi lett volna ha…..na, de mi ebben nem hiszünk, mert a „milettvolnaha” nem létezik, mindig minden úgyis úgy alakul, ahogyan az mindenkinek a legjobb.  Csak ezt szervezőként néha kicsit nehéz átélni és elfogadni.

Szóval ezen a bizonyos hazavezető úton éppen nagyon jó érzések öntöttek el. Teljesen meghatott az a bizalom és szeretet, amivel ti – Kedves Ifjú Párok és Családjaitok – körülvesztek minket. Valahogy olyan „Na, pont ezért csináljuk!” – érzésem lett.

Az első egyeztető találkozástól az utolsó vendég távozásáig nagyon sok idő telik el, a köztünk lévő kapcsolat is mindig egyre mélyül és elmondhatatlanul jó érzés az, ahogyan a nagy napon már szinte családtagként, barátként veszünk részt az esküvőtökön.

A szervezésben, a dekoráció tervezésében és elkészítésében rengeteg munkánk van. Tudjuk, hogy ez kívülről sokszor nem olyan látványos, mégis minden munka lassacskán a szívünk egy darabjává válik és mi is nagy izgalommal készülünk arra a napra, amikor végre „átadhatjuk nektek” az „elkészült munkát”. Titokban mindig azt figyeljük, hogy biztosan mindenki elégedett-e, igyekszünk mindent észrevenni és ott lenni ahol kell, tökéletesíteni azt, amin még lehet…és azt is, amin már nem:-).

Egyszóval köszönjük nektek a bizalmat és azt, hogy megosztjátok velünk az életetek egyik legfontosabb napját!

Szeretettel:

Az Angyalok…és az Ördögök:-)

nyári werk