ADD SOME TEXT THROUGH CUSTOMIZER

Kids’ Heaven – Gyerekzsúrok

Itt most nem a szokványos történet jön, hogy kettőnknek volt összesen 6 angyali gyermeke és ezért úgy éreztük nem maradhat ki a repertoárból a gyerekzsúr sem, mert akkora tapasztalatot szereztünk a baba bulik terén….

A valóság az, hogy amikor ezt az egészet elkezdtük, akkor kettőnknek összesen volt 1, azaz egy darab gyermeke, akinek szégyen szemre soha semmilyen bulit sem szerveztünk vagy dekoráltunk úgy, mint Made In Heaven. Aztán persze mindez az évek során megváltozott és jöttek a gyerekek (szám szerint még kettő), meg a jobbnál jobb téma bulik, amiket direkt azért dolgoztunk ki, hogy alternatívát adhassunk azok számára, akik nem a szokványos játszóházas szülinapot képzelik el és szeretnétek látványban is élményt adni a kicsi vagy éppen nagy gyerekeik számára.

Igyekszünk az örökzöld témákat is újszerű köntösbe burkolva megjeleníteni. Jelenlegi választékunkat megnézhetitek letölthető katalógusunkban, de a választható témák között szerepelnek az alábbiak:

Rendőrők és Bankrablók, Tűzoltós buli, Kutyás buli, Kertmozis buli, Kalóz kaland, Hercegnő Party, Galopp Party és hamarosan jön az Űrkaland is!

kermozis montázs

tűzoltós montázs

rendőrök montázs

kutyás montázs

kalőzos montázs

galopp montázs

hercegnős montázs