ADD SOME TEXT THROUGH CUSTOMIZER

Esküvő

MIH17A dekorációt az első perctől fogva, már szervezőként is valamiért a szívügyünknek tekintettük. Akkoriban még nem voltak olyan elterjedtek itthon a téma esküvők és a párok nem tudtak számtalan dekoratőr közül válogatni, akik megvalósították volna extrémebb, különlegesebb álmukat. Mivel – igény esetén – már akkor a szervezői szolgáltatás része volt nálunk az esküvő témájának kidolgozása, így egy napon ott találtuk magunkat egy nagyon izgalmas dekorációs ötlethalmazzal és egy nagyon kedves párral, akikben fel sem merült, hogy az együtt megálmodott témát nem velünk együtt valósítják meg. Ez nagyon elgondolkodtatott minket és aztán rájöttünk, hogy igazuk van. Ki más tudná jobban, hogy mire van szükségük, mint azok, akik a tulajdonképpeni ötletgazdák – azaz mi voltunk.

Hát, így történt meg az, hogy Az Angyalok dekorációra adták a fejüket hivatalosan is, bár nem tervezték, de onnantól fogva valamiért egy lavina indult el és már nem volt kérdés, hogy a Made In Heaven átalakul kreatív esküvőműhelyből Made In Heaven Kreatív Esküvő- és Dekorációs Műhellyé:-).

Azóta már sok idő eltelt és sok kedves emlék, izgalmas kaland, különleges téma és extrém ötlet van mögöttünk. Hálásak vagyunk érte, hogy megadtátok nekünk anno a lehetőségét annak, hogy a képzeletünkben megszülető millió ötletet a valóságban is megmutathassuk nektek és gyönyörű, egyedi, igazán személyre szabott esküvői dekorációkat készíthessünk el nektek.

Ha szeretnétek egy kis ízelítőt látni munkáinkból, akkor nézzétek meg képes katalógusunkat itt vagy böngésszetek Galériánk képei között!