ADD SOME TEXT THROUGH CUSTOMIZER

Barátaink

Fotósok

Videósok

Ruha

Helyszínek

Desszertek

Zene

Szépítők

Virágkötők

dani1 Dani profi esküvői fotós, aki mindig a tökéletes beállítást keresi…és meg is találja. Neki köszönhetjük weboldalunk gyönyörű képeit is. Fáradhatatlanul, több órán át, nem lankadó lelkesedéssel készíti a fotókat. Ilyenkor nem létezik számára más, csak Ti. Akár szép, elegáns, vicces, modern, extravagáns, meghökkentő képeket szeretnétek, Dani a ti fotósotok!
 
Kinga szenvedélye a gyönyörű ruhák megálmodása és elkészítése. Különleges érzéke van hozzá, hogy felülmúlja elképzeléseinket. Ruhakölteményei teljesen egyediek és semmi esetre sem hétköznapiak. Csodálatos menyasszonyok sétálnak ki belvárosi szalonjából.
 
Marci jelenléte nyugalmat sugároz. Ha velünk van tudjuk, hogy minden rendben lesz, nem lesz elszalasztott pillanat. Egyszerűen csak tudja mikor és hol kell lennie. Csapata segítségével olyan filmet készít, amit még a sokadig alkalommal is élvezetes újranézni.
 
Dóri mindig csodálatos virágdekorációkkal és csokrokkal kápráztat el minket. Nagy gonddal választja ki a stílusnak legmegfelelőbb virágokat és készíti el az elképzelések szerint a leggyönyörűbb kreációkat és díszeket.
 
Edith fazekas. Gyönyörű dolgokat készít, fantáziája kifogyhatatlan. Mindig valami különlegességgel áll elő. Fáradhatatlanul korongolja, kemencéjében égeti és saját kezével díszíti a csodálatos, és kétségtelenül egyedi tárgyakat. Mindig ámulattal nézzük milyen hangulatot teremtenek a keze alól kikerült munkák.
 
Gönczi Gábor és a Smile a garancia arra, hogy a buli fergetegesen sikerül. Ha ők is velünk vannak biztos a siker és ezt már számtalanszor bizonyították nekünk. Műsoruk, profizmusuk, rugalmasságuk, hozzáállásuk, humoruk utánozhatatlan. Csak annyit mondhatunk, hogy kihagyhatatlanok!
 
Timi a Dior sminkmestere. Folyamatosan varázsol. Ránézésre tudja kiben, milyen lehetőségek rejlenek és azokat hogyan lehet a legjobban kiemelni. Profi sminkes, stylist és kozmetikus. Nyugalmával és humorával mindenkire nagy hatással van. Sminkjei gyönyörűek, tökéletesen illenek viselőjük egyéniségéhez és a különleges alkalomhoz.
 
Bálint Londonban tanulta ki a fotózás mesterségét. Keresi és kivárja a spontán, természetes pillanatokat. Imádja a különleges helyszíneket, esztétikus mozzanatokat, a vidámságot. Boldogságot árasztó képeivel, kedvességével és pozitív hozzáállásával gyorsan belopja magát „fotómodelljei” szívébe, akik hamarosan családtagként üdvözlik és minden fontosabb esemény megörökítésére csak őt hívják.
 
irhazi-kriszta2 Kriszta gyerekkora óta sminkes és stylist akart lenni. Szereti a szépet és megvan az a képessége, hogy bárkiből királylányt varázsoljon. Lazán, teljes magabiztossággal és gyorsan dolgozik, a tökéletességre törekszik. Szerencsés ember, hogy neki is munkája a szenvedélye!
 
ravia-couture Anna és Szilvia letisztult, nőies, kézműves menyasszonyi ruhákat készít, minőségi anyagok felhasználásával. Bármit megvarrnak, amit csak megálmodtok és még ruhát is kölcsönözhettek náluk. Gyönyörű virágokkal, csipkékkel, gyönggyel, bőrhímzésekkel dobják fel alkotásaikat. Aki királylány szeretne lenni az esküvőjén, jelentkezzen náluk bátran!
 
KIKU Design Eszter, a KIKU megálmodója, imádja a papírt. Ő segít abban, hogy még a legegyszerűbb rendezvénynek, családi eseménynek is igazi arculata legyen. Kedves, vidám, színes grafikáiból gyorsan és könnyedén varázsolható személyre szabott meghívó, üdvözlő kártya és matricák széles választéka. Egyedi megrendelések esetén is csak a fantázia szab határt. Szeretjük stílusos, könnyen és gyorsan hozzáférhető, minőségi termékeit.
 
Levande chocolate Eszter és Levente manufaktúrájában, a Levande Chocolate-nál mennyei, extravagáns ízesítésű és megjelenésű desszertek készülnek, minőségi anyagokból. A kezeik közül kikerülő trüffelek és pralinék nem csak nagyon finomak, de gyönyörűek is. Különleges emlékül és gyönyörű, egyedi dekorációként is szolgálhatnak bármilyen rendezvényen. Kedvencünk a füst ízű étcsoki, próbáljátok ki!