ADD SOME TEXT THROUGH CUSTOMIZER

AZ ANGYALOK

Mennyei esküvők angyali segítséggel.....és ördögi leleményességgel

Így kezdődött...

...barátság és munka 2003 óta...

Réges régen, valahol egy messzi galaxisban, az egykori nemzeti légitársaság PR csapatának irodájában LINDA és MARIANN egymás mellett ült és közösen dolgoztak a rendezvények sikerén.

Együtt kávéztak, ebédeltek, utaztak, izgultak, sírtak, nevettek, sőt egyszer egy szürreális külföldi út során még egy ágyban is aludtak. Ez arról vált emlékezetessé, hogy Linda pánikszerűen küzdött éjszaka a recepción, hogy legalább külön paplant kaphassanak, Mariann pedig egyfolytában beszélgetni akart és nem hagyta aludni Lindát, aki viszont nagyon álmos volt és csak azt várta, hogy végre csönd legyen és ennek többször hangot is adott…teljesen hasztalan. Na, itt kezdődött az Angyalok barátsága:-).

És aztán ugyan elváltak útjaik pár évre és külön cégeknél dolgoztak sok-sok külföldi és belföldi rendezvényen, de azt tudták, hogy egy napon majd lesz nekik közösen egy rendezvényszervező irodájuk….és ez 2011-ben valósággá is vált. Ekkor született meg a MADE IN HEAVEN KREATÍV ESKÜVŐMŰHELY, amely a rendezvényszervezés mellett egy webáruháznak, csodás esküvői és céges dekorációknak valamint tematikus gyerekszülinapoknak is otthont ad.

GONDOLATAINK

AMIKET FONTOSNAK TARTUNK

STÍLUS. ÖTLETEK. PROFESSZIONALIZMUS. ÉLMÉNYEK. HARMÓNIA. KREATIVITÁS. CSAPATMUNKA. HATÉKONYSÁG. FIGYELEM AZ APRÓ RÉSZLETEKRE. SZERETET. ANGYALOK.

Megszámlálhatatlan dolog van, ami egy esküvőt különlegessé tud tenni. Mi mégis ezeket a hozzávalókat tartjuk a legfontosabbnak.

Linda és Mariann

EGYIK TITKUNK...

Az Angyalok nem létezhetnének Ördögök nélkül…bár láthatatlanok, mégis ördögien leleményesek és bármit megoldanak.
Nélkülük mi sem alkothatnánk ilyen csodákat. Bár nem szeretik a nyilvánosságot, egyiküket mégis sikerült lencsevégre kapnunk.

Nézzétek csak ott szalad!:-)

CSAPATUNK

Akik nélkül nem működne

KISS LINDA

Alapító Angyal

A precíz és pontos szervezés angyala, vendéglátás nagymestere, virágok szerelmese, harmónia megteremtője.

KAPCSOLAT

KŐSZEGI MARIANN

Alapító Angyal

A kreativitás és a dekoráció angyala, különleges megoldások nagymestere, papír szerelmese, egységesség megteremtője.

KAPCSOLAT

HERBÁN TIBI

VEZÉR ÖRDÖG

A fúrás, fűrészelés, létramászás, pakolás ördöge, angyalok megmentője, kávészerzés nagymestere, installáció és bontás szakértője.

KAPCSOLAT

KÖVETKEZŐ ANGYALI ESKÜVŐ

Kövess minket Instán és Facebookon, nehogy lemaradj róla!

Noémi & Árpi

Esküvője